Ситний сніданок — це один з найбільш важливих прийомів їжі. Тільки смачний і ситний сніданок зможе забезпечити вас повноцінним, денним запасом енергії і дати сили для активних дій. А недільний сніданок для всієї родини тим більше припускає, що-небудь особливе!

Ми пропонуємо вам приготувати для недільного сніданку звичайний омлет за оригінальним рецептом. «Угорський омлет» відніме у вас небагато часу, але він обов’язково припаде до смаку і дорослим, і дітям!

Для приготування «Угорського омлету» вам знадобляться наступні інгредієнти (склад на три порції):

3-4 великий курячих яйця
5 шматочків чорного хліба (бажано «Бородінського»)
4 скибочки угорського сирокопченого бекону
1 маринований болгарський перець
1 невелика цибулина
1 2 зубчика часнику
1 ст. ложка вершкового масла
сіль, перець, рослинна олія

 

Як готувати:

Шматочки хліба обрізати так, що б вийшли прямокутники. Обсмажити їх на вершковому маслі з обох сторін і натерти часником. Подрібнити бекон, цибулю і перець. Бекон обсмажити з дрібно порізаною цибулею. Яйця збити, посолити, поперчити. На добре розігріту сковороду, змащену олією, влити яєчну суміш. Посередині, доріжкою викласти обсмажений хліб. На нього викласти бекон з цибулею і болгарський перець. Краї омлету акуратно лопаткою загорнути до середини, сформувавши конвертик. Наш чудовий сніданок готовий. Для сервіровки його необхідно порізати на порційні шматочки і прикрасити зеленню.

ПОДЕЛИТЬСЯ
НОВОСТИ ПАРТНЕРОВ
Loading...